середа, 29 травня 2019 р.

вівторок, 14 травня 2019 р.

Турнір з міні-футболу

13 травня на базі Людинської школи відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню Перемоги. В турнірі взяли участь команди:Золотинської школи, Туменського НВК, Висоцької школи та Людинської школи. Усіх учасників привітала сільський голова Гура Людмила Федорівна. Перемогу в турнірі виборола команда Золотинської школи. На завершення турніру усіх учасників господарі свята привітали смачним кулішем.





Зустріч випускників

11 травня у Людинській школі відбулася традиційна зустріч випускників. Цього року зустрічалися випускники 1969, 1979, 1999 та 2009 років.





четвер, 9 травня 2019 р.

Мак - квітка пам'яті


8  травня, у День пам'яті та примирення, учні Людинської школи традиційно організували акцію «Червоний мак – квітка пам’яті». Спочатку старшокласники виготовили із червоної стрічки символічні маки, а потім вручили  учням  школи, вчителям та жителям села Людинь ці символи пам’яті.
Цього ж дня учні та вчителі нашої школи здійснили екскурсію до спаленого хутора Праседувка, де вшанували пам'ять загиблих односельців хвилиною мовчання, покладанням квітів до меморіальної плити.













Найміцніша крашанка


30 квітня у школі відбувся традиційний турнір «Великодня битка». Усі бажаючі мали можливість представити найміцніші крашанки. Переможцем турніру став Мойсак С.І., учень 3 класу.

середа, 1 травня 2019 р.

Запрошуємо на зустріч випускників!!!


Шановні випускники 1969, 1979,1999,2009 років Людинської школи!Запрошуємо Вас на традиційну зустріч випускників школи , яка відбудеться              11 травня 2019 року  в приміщенні школи о 13.00 год.

Рідна школа з нетерпінням чекає на Вас!





Увага ! ЗНО - 2019!


Дізнайтесь де саме Ви будете проходити ЗНО!
Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти
здійснено розподіл учасників ЗНО за пунктами проведення у Волинській, Львівській та Рівненській областях.
З 30 квітня 2019 р. учасники, зареєстровані для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість роздрукувати запрошення-перепустки, де буде вказана
адреса пунктів проведення ЗНО на обрані предмети тестування.
Для цього необхідно зайти на «Особисту сторінку учасника ЗНО (за номером
сертифіката та пін-кодом, який є у ньому) через сайт УЦОЯО чи сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Нагадуємо, що допуск учасників у пункти проведення ЗНО здійснюється за
наявності:
 - документа, що посвідчує особу (паспорта, ІD картки чи свідоцтва про народження),
      - Сертифіката;
      - запрошення-перепустки у дні проведення тестувань
з 10.15 год. до 10 год.50 хв.
Бажаємо успіху!

День цивільного захисту та об’єктового тренування у Людинській школі


      На виконання річного плану роботи 26 квітня 2019 року в школі було проведено День цивільного захисту та об’єктового тренування. На сигнал              ЦЗ проведена евакуація учасників освітнього процесу. В ході тренування евакуацію учнів та персоналу школи було здійснено за 22 секунди, що відповідає встановленому нормативу. Після евакуації керівником ЦЗ закладу Серко М.М. проведено бесіду з питань ЦЗ, повідомлено про небезпечні об’єкти в районі, а саме про близькість розміщення Рівненської АЕС, залізничної станції в м.Дубровиця, складів хімічно небезпечних об’єктів, можливих техногенних природних лих, ураганів, повеней, зсувів, пожеж, паводків і повеней, тощо. Помічником керівника ЦЗ, вчителем захисту Вітчизни, Пляшком І.Г. проведена бесіда з усіма учасниками про засоби захисту від надзвичайних ситуацій, демонстрація правильного користування протигазом, марлевими пов’язками, а також показано навчальну локалізацію вогню за допомогою порошкового та рідинного вогнегасника. Діти та персонал школи мали змогу особисто одягати на швидкість протигаз, навчитись правильно діяти при пожежі та швидко і без паніки локалізувати її. Медичною сестрою школи Єлісєєвою О.А.  проведені навчання по наданню першої безвідкладної допомоги при опіках, травмах, тощо. Проведено  навчання рятувальної групи на випадок НЗ, бесіда з молодшими школярами біля стендів ЦЗ в коридорі школи.
Підсумком навчання підготовлено папку зі світлинами з проведення Дня ЦЗ і ОТ.

Директор школи 
Серко М.М.

 

 




Готуємося до Великодня

26 квітня учні нашої школи організували на шкільному подвір'ї чергову толоку.