пʼятниця, 12 жовтня 2018 р.

День захисника України

В переддень Дня захисника України, 12  жовтня,  у Людинській школі було організовано історичний квест «Пропала булава». Кожна зупинка гри передбачала цікаві завдання з історії України та географії.
Далі відбувся у нашій школі святковий концерт. На зустріч були запрошенні
учасники АТО. На концерті звучали щирі слова подяки усім захисникам. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували усіх загиблих воїнів та загиблого випускника школи,  та вже традиційно поклали квіти до стели загиблого юнака.
Справжньою окрасою свята став виступ народного аматорського колективу «Журбина».
Пісні у їх виконанні розчулили усіх присутніх до сліз. Своїм справжнім патріотизмом вразили учасники вокального гуртка під керівництвом Приходько М.М.
 Учнівське самоврядування напередодні організували солодку ярмарку, щоб порадувати гостей подаруночками. Але на цьому свято не закінчилося.  Всі бажаючі помірятися силою змогли на турнірі з перетягування линви. Для усіх присутніх учнів та гостей свята було організовано частування  смачним козацьким кулішем.   Свято в Людинській школі видалося на славу і пройло в дуже теплій атмосфері.
Дозвольте ще раз привітати усіх захисників зі святом та побажати Вам родинного затишку, невичерпної енергії та миру та щиро подякувати усім, хто долучився до організації свята у нашій школі , адже тільки разом можна досягнути успіху.

Хомич М.Р.
























Немає коментарів:

Дописати коментар