понеділок, 3 грудня 2018 р.

Його ім’я – підступний СНІД!

ВІЛ-інфікований… Це діагноз, страшний вирок. І ті, кому оголошено цей вирок житимуть в очікуванні смерті.
         Не залишились байдужими до цієї драматичної загальнолюдської проблеми і учні Людинської школи. Школярі приєдналися до Всесвітнього антиснідівського руху і провели загальношкільну акцію «Червона стрічка». Лідери учнівського самоврядування підготували для школярів повідомлення про історію виникнення хвороби, пояснили, у чому різниця між ВІЛ-інфекцією та СНІДом, розповіли про симптоми захворювання та шляхи зараження.  Також дівчатка розказали про трагічні життєві історії відомих людей, які були уражені цією хворобою. Кожен клас мав можливість
розглянути  інформаційні буклети, а всі учні та вчителі школи долучилися до акції «Червону стрічку носять небайдужі».
    Соціальним педагогом школи організовано   флешмоб «Ми проти СНІДу!». Своїми діями учні продемонстрували, що приєднуються до боротьби проти СНІДу.
         Страшно подумати, що буде з нами, якщо статистичні дані щороку збільшуватимуться, а не навпаки. Тому, сьогодні, дуже важливо пам’ятати поради лікаря, батьків, вчителів, як потрібно уберегтися від СНІДу. Пам’ятати про це потрібно не тільки напередодні Міжнародного дня боротьби зі СНІДом, але й кожного дня.
         Будьте пильними, розбірливими. Пам’ятайте про наслідки. Пам’ятайте про тих, хто буде вашими спадкоємцями, хто продовжуватиме рід людський.
Ольга Ткачук,
 соціальний педагог Людинської ЗОШ



















 










Немає коментарів:

Дописати коментар