неділя, 8 грудня 2019 р.

Турнір з футзалу ім. Юрія Сокола


06 грудня у Людинській  школі відбувся традиційний турнір  з футзалу серед хлопців  ім. Сокола Юрія.
З нагоди цієї події до нас завітали гості: помічник народного депутата Кузін Віктор Павлович, голова Висоцької сільської ради Гура Людмила Федорівна,   виконуюча обов’язки  завідувача сектору освіти, молоді та спорту Постоєва Світлана Миколаївна, директор Дубровицької ДЮСШ Стасько Сергій Миколайович,  а також батьки загиблого воїна Марія Степанівна та Віктор Миколайович Соколи.
 За звання кращих на спортивному майданчику  змагалися команди  : Берестівського НВК, Сварицевицького НВК , Дубровицького ліцею, Колківського НВК та  Людинської  школи. На полі гри вирувала запекла боротьба між суперниками. Кожен хотів отримати перемогу для своєї школи. Всі команди показали свою майстерність, але отримали перемогу -  найсильніші. Завдяки підготовці, командній , злагодженій роботі та підтримці вболівальників команда Людинсьої школи завоювала перше місце.
 Усі учасники турніру мали можливість скуштувати смачний куліш, за який ми щиро дякуємо  Демарчуку Сергію Михайловичу.
Атмосфера турніру вражала запеклою боротьбою та прагненням перемогти. В майбутньому я бажаю нашим спортсменам високих досягнень, гідних суперників та нових перемог!





 




























Немає коментарів:

Дописати коментар