неділя, 31 грудня 2017 р.

1 грудня

1 грудня 1988 року Всесвітня організація охорони здоров'я вперше закликала всі країни світу до обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІДу. Разом з тим, були проголошені перші засади соціальної терпимості і толерантності у відношенні до людей, які зіткнулися з даною проблемою.
Напевно, у наш час важко знайти когось, хто не чув про ці віруси. Так само немає тих, хто повністю захищений від згуби. Тому 1 грудня, вже на протязі майже тридцяти років, є днем, у який люди намагаються поділитися своїми знаннями про ВІЛ/СНІД з усіма, а особливо з надією нації – молодим поколінням.

Людинська ЗОШ не стала виключенням. Учням розказали про небезпеку цих вірусів і, головне, научили, як уберегти себе від ризику. На знак своєї скорботи та терпимості, вони пов'язали один одному червону стрічку. Школярі принесли додому зі школи буклети, у яких розміщується головна інформація про одну з найбільших проблем ХХІ століття. Маємо надію, що людство у найближчому часі знайде шляхи подолання цих хвороб. А поки що обіцяємо, що будемо робити усе можливе, щоб уберегти майбутнє нашої країни від небезпек.

Педагог-організатор
Соловей А. В.