неділя, 31 грудня 2017 р.

День Святого Миколая


А Ви були чемними у цьому році? Тоді до Вас обов'язково прийде Святий Миколай – добрий білобородий дідуган, який шанує і оберігає маленьких діток. Всі ми знаємо про нього ще з глибокого дитинства.
Напевно, кожен прокидався на ранок 19 грудня і нишпорив під подушкою у пошуках подарунків. Звичайно ж, ті, хто добре поводився, знаходили там солодощі, а от ті, хто бешкетував увесь рік, мусили приймати замість подарунка різочку.
                
Святий Миколай, насамперед, - покровитель маленьких діток, тому саме для них і намагаються влаштувати свято по всій країні. В нашій школі ми підготували виставу для наймолодших школяриків – учнів 1-6 класів. 
           
                    
Багато дітей прийняли участь у виставі, адже як багато героїв було задіяно у нашій казці! Тут і хлопчик з дівчинкою – юні ведучі, і янголята – помічники Миколая, і лісові звірята, і негативні персонажі, яких все ж зіграли хороші учні, і дітки, до яких приходить Святий, і, звичайно, сам Миколай, та ще й під руку з її величністю Казкою.




Атмосфера свята не покине стіни школи ще довго, адже попереду Новий рік. А от дитячий сміх точно лунатиме тут завжди, тому що дарувати щастя малюкам – головний пріорітет для кожного, хто вирішив пов'язати своє життя зі школою.

Педагог-організатор
Соловей А. В.