неділя, 21 січня 2018 р.

Новорічне свято у Людинській школі

                                               І зміна
Новий рік – це свято, яке чекають усі – і малі, і дорослі. Варто зазначити, що найбільше його чекають  наймолодші учні школи.
Зранку, 29 грудня, у нашій школі було проведено свято Нового року для учнів 1-4 класів та їх батьків. Усі мали змогу поринути у чарівну атмосферу казки з незвичайними героями – космічними піратам, астрологом Звіздарем і зіркою Кассіопеєю. Пірати хотіли викрасти Новий рік, та, як у будь-якій казці, добро перемогло зло, і Дід Мороз із Снігуронькою подарували усім свято.
Всі малята з нетерпінням
чекали приходу Діда Мороза, вони підготували для нього гарні вірші і довго не хотіли відпускати.
Всі залишились задоволені, особливо дітки, що повеселилися, покружляли в хороводах і отримали подарунки від Діда Мороза.
                          

ІІ зміна
А свято продовжувалось. О першій годині 29 грудня для учнів 5-8 класів було проведено  гру «Новорічний снігограй». Класи сформували свої команди, готували представлення.
Усі конкурси були присвячені зимовій тематиці. «Родзинкою» свята стали сучасні Дід Мороз та Баба Яга. Учні гарно відпочили, повеселилися. У залі панувала весела атмосфера справжнього свята .
Кожна команда відзначилася у певному конкурсі. Ми дякуємо усім, хто взяли участь, і, заодно, цікаво провели час!


ІІІ зміна
А ввечері на Новорічне свято зібралися старшокласники. Для них було організовано «Лігу сміху». Кожна команда готувала представлення, полотно, брала участь у імпровізаційних і музичних конкурсах. Теми конкурсу були близькі усім старшокласникам – «В очікуванні ЗНО та ДПА» і, звичайно, «Новий рік». Цікаве поєднання, правда ж? J
Усі дійсно посміялися від душі. Журі справедливо оцінили команди, і, в результаті, бронзовими призерами стала команда 10-го класу «Тамара», друге місце вибороли учні 9-го класу під назвою «Олені», а переможцями стала команда  11-го класу «ЗНО».

Наприкінці свята всі разом, за доброю традицією «Ліги сміху», виконали чудову пісню «Все буде добре», після чого свято закінчилось і розпочалась святкова дискотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар