четвер, 19 квітня 2018 р.

Вибори Президента


Учнівське самоврядування сьогодні відіграє велику роль. Школярі навчаються бути самостійними, проявляють ініціативу, намагаються зробити власне життя у школі більш цікавим.
Час не стоїть на місці. На зміну одним приходять інші. Діти виростають і вирушають у самостійне життя. Важко, звичайно, прощатися з дитинством, але , на жаль, ми не в змозі повернути час назад.
 Наша шкільна Республіка ТЕМП працює вже 13 років. За Статутом Республіки , Президент обирається на 5 років, за потреби – проводяться дострокові вибори. Власне, їх і було проведено у нашій школі 17 квітня 2018 року.

Іще не початку квітня розпочались справжні президентські перегони. На пост Президента Республіки ТЕМП було зареєстровано 2 кандидати – Федорова Яна, учениця 9 класу і Хомич Максим, учень 9 класу. Кандидати підготували передвиборчі програми, листівки, буклети. Кожен з них  хотів довести учням і вчителям, що саме він достойний такої відповідальної посади.

День виборів розпочався із урочистої лінійки, на якій голова  комісії оголосила порядок проведення виборів. В школі панувала атмосфера справжніх виборів. За списком виборців члени комісії видали бюлетені, які після заповнення опускали до скриньки.
Котяй Соломія,
Президент Республіки ТЕМП

Немає коментарів:

Дописати коментар