неділю, 13 травня 2018 р.

Людинська школа радо зустрічає гостей

Забута мелодія дитинства… для кожного вона звучить по-різному. Для одних – вона весла й безтурботна, для інших – трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна та неповторна і неодмінно пов’язана зі школою.
Саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина. Мабуть, кожен заклад освіти гордиться своїми випускниками і
пам’ятає їх. Наша школа не є винятком.
У чудовий травневий день злетілися випускники до Людинської школи, немов ластів’ята до рідного гнізда. 5 травня учні, що покинули стіни рідної школи 10, 20, 30, 40 і 50 років тому, знову повернулися туди. При вході яскраві літери сповіщали, що сьогодні «Зустріч випускників», а настрій був, як ніколи, піднесений.
На порозі школи зустрічав своїх дорослих дітей директор Серко М.М.  він привітав колишніх учнів з ювілеєм випуску і розповів про сучасне життя закладу.
Урочистості продовжилися у клубі с. Людинь. Учні 11 класу підготували святкову програму під назвою « Вечір юності». 
За давньою українською традицією, гостей вітали святковим хлібом. Лунали тоді пісні і про батьків, і про рідне село, що змушували очі випускників наповнитися слізьми; і про дитинство, коли, мабуть, кожен згадував роки шкільної юності. Приємною несподіванкою для випускників став вальс у виконанні учнів 11 класу. Також школярі розвеселили гостей номером із шкільної «Ліги сміху» та запальним українським танцем. Цікаві конкурси-спогади і флешмоб «Старі фотографії» дали змогу випускникам знову відчути себе дітьми.
Здавалося, що колишні учні школи не хотіли, аби свято закінчувалося. Ще б пак – вони немов перенеслися кожен у свою епоху – із тогочасною модою, улюбленою музикою і фільмами.
На жаль, час не стоїть на місці і все хороше має погану звичку закінчуватися. У колишніх ластів’ят нашої школи бриніли сльози на очах, але на обличчях сяяли посмішки. Це була трепетна мить зустрічі з дитинством, з школою та вчителями. Саме тому ми хочемо, щоб ви пам’ятали – двері школи відчинені для вас завжди!
Щиро дякуємо усім, хто залишив щоденні турботи та завітав до рідної Людинської школи!
Котяй Соломія,

учениця 11 класу

Немає коментарів:

Дописати коментар