суботу, 2 червня 2018 р.

Гра-квест до Міжнародного дня захисту дітей

 Чим займаються діти на канікулах? Випускники готуються до екзаменів, малеча купається на річці… А у нашій школі діти беруть участь у іграх-квестах!
На честь Міжнародного Дня захисту дітей, 1-го червня, подвір'я школи облаштували як майданчик, на якому відбувався квест, присвячений здоровому способу життя. Були облаштовані п'ять станцій-пунктів: станція спортивна, здорового харчування, гігієни, охорони природи і станція безпечної поведінки.
Учні 5-8 класів сформували 3 команди – « Комета », « Смайл » та « Суперстарт», які змагалися між собою. Решта учнів, включаючи найменших, виступали в ролі груп підтримки та допомагали в організації гри. В результаті, перемога дісталася команді учнів 7 класу« Смайл».

Але головною метою даного заходу була не перемога, а перевірка знань та умінь учнів. Адже саме в такий пам'ятний день варто потурбуватися про обізнаність дітей у питаннях їхньої безпеки. На щастя, учні школи показали хорошу підготовку і чудовий рівень знань у сфері здорового способу життя. Проте, про безпеку дітей варто згадувати не лише у визначні дати, а й турбуватися про них завжди.

Соловей А. В.,
педагог-організатор

Немає коментарів:

Дописати коментар