понеділок, 25 червня 2018 р.

Випускний вечір

Прощальною мелодією відлунав випускний бал 23 червня і у Людинській школі.
Цей день для когось пройшов непомітно, а для випускників школи був дуже хвилюючим. Настрій не зіпсувала навіть дощова погода, будемо вірити, що дощ  - до добра і багатства.
Урочистості у Людинській школі розпочалися із привітання директора школи Серка М.М, який провів церемонію вручення атестатів та подяк батькам випускників. Напутні слова від перших вчителів, пісні про школу, кульки мрій, вальс із батьками, щирі слова подяки від випускників, сльози радості  – усе це було на нашому святі, але найбільше всіх вразили самі випускники – ошатні, як ніколи. Класний керівник Щур О.В. виконала разом із випускниками зворушливий танець зі свічками, який символізував, що вона віддає вогонь свого серця дітям. Прощальний вальс випускників залишив слід у серці всіх присутніх на святі.
Дуже радісно похвалитися нам, що серед випускників 2018 року Людинської школи є дві медалістки: Котяй Соломія (нагороджена золотою медаллю) та Янковська Аліна (нагороджена срібною медаллю). Для маленької сільської школи – це хороше досягнення. Дівчатка довго та впевнено ішли до своєї мети, за що ми їм щиро дякуємо. До слова,  у списках медалістів Дубровицького району наших дівчаток ми не знайшли, невже випускники Висоцької громади не є гордістю району?
 Сьогодні хочеться побажати  усім випускникам Людинської школи, усім українським випускникам: не опускайте руки , коли важко, не тримайте образ у душі, гідно здолайте  усі випробування, радійте життю щохвилини та  залишайтеся хорошими людьми.
Хай вам щастить, випускники 2018 року! Та не забувайте, що двері рідної школи для вас завжди відкриті.
ЗДВР Людинської ЗОШ
Л. Котяй


Немає коментарів:

Дописати коментар