пʼятниця, 27 жовтня 2017 р.

День учителя

Про вчителів є думка особлива :
Завжди такі  розумні і красиві,
Такі начитані, і все на світі знають,
І терпеливо, мудро нас навчають!
У День всесвітній вчителям пошана,
Хай сила ваша буде нездоланна,
Хай люблять, поважають дуже діти,
Дарують вам усмішки, і квіти!
Нехай колеги люблять і цінують.
Художники портрети хай малюють,
А композитори пісні про вас складають,
І співаки вам пісню заспівають !
У першу неділю жовтня в Україні традиційно святкується День учителя - світле та зворушливе свято. В цей день лунають вірші, слова привітання, вдячності за їх важку працю - виховання майбутніх професорів, директорів, інженерів, програмістів, митців  та інших неповторних особистостей.
Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і найнеобхідніша -Вчитель.
В це свято вчителі нашої школи стали учнями дванадцятого класу, а  одинадцятикласники - вчителями. Кожен клас мав свого класного керівника, в тому числі і 12 клас.
Дванадцятикласників розважили веселим відео про життя вчителів, а також фільмом під назвою «Усе життя – кіно»,  де вони виступали в головних ролях.
Цьогоріч учителі отримали премії «оскар». Чим же наші вчителі гірші голлівудських зірок? Вчителі- предметники мали свої номінації, і кожен отримав виготовлену  одинадцятикласниками статуетку. Концертна програма порадувала всіх піснями , сценками про вчителів.




Федорова Яна,
Міністр «Центру преси та інформації»

учнівської організації ТЕМП

Немає коментарів:

Дописати коментар